Hoppa till innehållet

Hudbesvär

Hudbesvär kan ibland vara knepiga att bli av med. Vi hjälper dig med bedömning, behandling och uppföljning online så länge det behövs.

Genomsnittligt betyg för vår app: 4.7/5
Tillsammans med Apoteket

Hudkollen – hjälp hela vägen

För många hudbesvär finns det inte snabba lösningar. Ibland behöver utskrivna läkemedel justeras eller bytas ut. Därför erbjuder vi uppföljande besök hos läkare som är inriktade mot hud och dermatologi. Besöken är kostnadsfria för dig som patient.

hudbesvär

Beskriv ditt ärende

Välj i en lista med vanliga hudbesvär eller sök efter ärendet i sökrutan. Innan du träffar en läkare kommer du få svara på några frågor om dina symptom.

Bedömning och behandling

Under det digitala besöket får du hjälp med bedömning och behandling. Om det behövs skriver läkaren ut läkemedel.

För vem

Uppföljning

Du får alltid kostnadsfri digital uppföljning hos en av våra läkare med minst 3 års specialisttjänstgöring inom dermatologi. Läkaren hjälper dig så länge det behövs.

Vanliga hudbesvär

Våra läkare hjälper både vuxna och barn med bedömning, behandling och uppföljning vid många olika hudbesvär. Läs mer om hur vi kan hjälpa till vid:

Vanliga frågor och svar

Tips och råd

Artiklar om hudbesvär

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden. Alla digitala vårdbesök är kostnadsfria.

Hämta appen