Hoppa till innehållet

Om oss

Doktor24 grundades 2016 med målet att skapa en tillgänglig och hållbar vård med patienten i fokus.

Doktor24 drivs av bolaget Doktor24 Healthcare AB.

Organisationsnummer: 556225-6346.

Tillsammans med Apoteket
Doktor24 är en digital vårdgivare

Doktor24 – öppet livet runt

Idag erbjuder Doktor24 digitala besök med korta väntetider hos läkare, sjuksköterskor och psykologer. Vi hjälper till vid de flesta besvär som hör livet till, allt från allergibesvär och urinvägsinfektion, till nedstämdhet och oro. Tillsammans med Apoteket AB finns Doktor24 sedan maj 2020 även på flera apotek runt omkring i landet där vi erbjuder vaccination, provtagning och sjukvård.

Våra läkare, sjuksköterskor och psykologer som arbetar i tjänsten är handplockade. Alla har svensk legitimation och många kombinerar sitt jobb hos Doktor24 med arbete inom den fysiska vården.

 

Digitalt när det går, fysiskt när det behövs

Vi vet att alla vårdärenden inte går att lösa digitalt. Därför tror vi att vården fungerar bäst när den digitala och den fysiska vården samarbetar, både för dig som patient och för samhället i stort. Idag samarbetar vi med vårdcentraler, närakuter och provtagningsenheter över hela Sverige. Dessutom erbjuder vi sjukvård på våra Doktor24 Mottagningar hos Apoteket i Stockholm.

Jobba med oss!

Vill du vara med och påverka framtidens vård? Läs mer om vilka tjänster som är lediga just nu.

Lediga tjänster

Press

I pressrummet hittar du de senaste nyheterna och pressbilder. Vid förfrågningar, kontakta vår kommunikationschef Sara Dannborg på Sara.dannborg@doktor24.se.

Pressrum

Företag och partners

Läs mer om vårt erbjudande för försäkringsbolag, vårdgivare och andra samarbetspartners.

Samarbetspartners

Villkor för tjänsten

Här hittar du de villkor som gäller för användande av vår tjänst.

Besöksadress
Västra Järnvägsgatan 7, 10tr | 111 64 Stockholm

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen