Om oss

Doktor24 startades 2016 och drivs av bolaget Aleris X AB.
Organisationsnummer: 556225-6346.

Vår vision

Vi vet att alla vårdärenden inte går att lösa digitalt. Därför tror vi på Doktor24 att vården fungerar bäst när den digitala och den fysiska vården samarbetar, både för dig som patient och för samhället i stort. Endast tillsammans kan vi realisera digitaliseringens fulla kraft.

Många ärenden går bra att lösa i ett digitalt möten, men ibland är det bättre att träffa en läkare fysiskt. Då får du möjlighet att enkelt boka tid på en vårdcentral direkt i vår app. Det är möjligt för att vi samarbetar med vårdcentraler och närakuter, just nu i Stockholmsregionen, Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Södertälje, Skövde, Kristinehamn, Grums, Växjö, Visby, Götene, Mariestad, Kristinehamn, Örebro, Trollhättan och Bollnäs.

Våra läkare är handplockade för sin breda kompetens och långa erfarenhet. Doktor24 är redo att hjälpa dig dygnet runt, oavsett besvär!

Jobba med oss!

Just nu söker vi läkare, utvecklare och dig som vill jobba med digital marknadsföring. Vill du vara med och påverka framtidens vård - maila daniel@doktor24.se för läkare maila direkt till tobias@doktor24.se

Join us!

Press

Här samlar vi nyheter och pressmaterial om Doktor24. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss så maila Daniel Johansson på daniel@doktor24.se.

Till pressrummet

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 33
111 45 Stockholm