Om oss

Doktor24 startades 2016 och drivs av bolaget Aleris X AB.
Organisationsnummer: 556225-6346.

Vår vision

Vi vet att alla vårdärenden inte går att lösa digitalt. Därför tror vi på Doktor24 att vården fungerar bäst när den digitala och den fysiska vården samarbetar, både för dig som patient och för samhället i stort. Endast tillsammans kan vi realisera digitaliseringens fulla kraft.

Många ärenden går bra att lösa i ett digitalt möten, men ibland är det bättre att träffa en läkare eller psykolog fysiskt. Då får du möjlighet att enkelt boka tid på en vårdcentral direkt i vår app. Det är möjligt för att vi samarbetar med vårdcentraler och närakuter, just nu i Stockholmsregionen, Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Södertälje, Skövde, Kristinehamn, Grums, Växjö, Visby, Götene, Mariestad, Kristinehamn, Örebro, Trollhättan och Bollnäs.

Våra läkare och psykologer är handplockade för sin breda kompetens och långa erfarenhet. Doktor24 är redo att hjälpa dig dygnet runt, oavsett besvär!

Jobba med oss!

Vill du vara med och påverka framtidens vård? Läs mer om vilka tjänster som är lediga just nu.

Join us!

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om vårt erbjudande inom företagshälsa, försäkring och andra samarbetspartners.

Samarbetspartners

Press

Här samlar vi nyheter och pressmaterial om Doktor24. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss så maila Daniel Johansson på daniel@doktor24.se.

Till pressrummet

Besöksadress

Riddargatan 12A
114 35 Stockholm