Hoppa till innehållet

Press & Nyheter

Här hittar du våra pressmeddelanden och de senaste nyheterna om Doktor24 samt presskontakt och pressbilder.

Presskontakt & Bildbank

Konsertlokalen Fållan och Doktor24 öppnar vaccinationscenter i Johanneshov – start på fredag

På fredag öppnar ett vaccinationscenter med hög kapacitet i södra Stockholm. Bakom satsningen står vårdgivaren Doktor24 och kulturarenan Fållan. Vaccinationerna mot covid-19 är i fas 2 och personer födda 1951 och tidigare kan nu boka tid för vaccination på Fållan. Tidsbokningen sker via appen Alltid Öppet och information om vaccinationerna finns på 1177.

Fortsätt läsa om Konsertlokalen Fållan och Doktor24 öppnar vaccinationscenter i Johanneshov – start på fredag
Vaccin mot covid-19 - det här vet vi

Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Doktor24 har upphandlats av Västra Götalandsregionen för att bistå i massvaccinationen av Västra Götalands invånare mot covid-19. Doktor24 har fått uppdraget att vaccinera i sex kommuner i Västra Götaland, inklusive Göteborg, med planerad vaccinationsstart i maj/juni.

Doktor24 kommer att bistå med vaccinationer under fas fyra, vilket innefattar alla mellan 18 och 59 år som inte tillhör en riskgrupp. 

– Vi har sedan tidigare vaccinerat omsorgspersonal i flera av regionens kommuner och är tacksamma att vi nu tillsammans med Apoteket även fått förtroendet att bistå i den kommande vaccinationen av allmänheten i fas 4, säger Christoffer Berg, Affärschef Covid-vaccination på Doktor24. 

Fortsätt läsa om Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Mer från press & nyheter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård, se vaccinationer och hantera eller omboka kommande besök. Alla digitala besök är kostnadsfria.

Hämta appen