Hoppa till innehållet

Press & Nyheter

Företräder du media och vill komma i kontakt med oss? Kontakta vår pressjour – var tydlig med tidsramar så att vi kan prioritera rätt och alltid ge återkoppling med respekt för din deadline.

Presskontakt & Bildbank

Dagens Medicin skriver om Doktor24:s och Apotekets planer på brett och tillgängligt vårdnätverk

Idag skriver Dagens Medicin om Doktor24:s och Apotekets planer på att bygga ett öppet och brett vårdnätverk med vårdmottagningar på en stor del av landets apotek. Syftet är att skapa en nära och lättillgänglig vård i ett digitalt integrerat öppet ekosystem runt patienten, dit också andra vårdgivare kan ansluta. Läs hela artikeln här!

Fortsätt läsa om Dagens Medicin skriver om Doktor24:s och Apotekets planer på brett och tillgängligt vårdnätverk
Tobias Perdahl, medicinsk chef på Doktor24

Doktor24 gör Lex Maria-anmälan

Doktor24 har den 9 december 2019 gjort en Lex Maria-anmälan efter att bolaget upptäckt att det skett en felaktig läkemedelsförskrivning i strid med Doktor24:s rutiner och riktlinjer.
– Jag beklagar verkligen detta och är tacksam att patienten ifråga inte drabbats av några bestående men. Bristande följsamhet till våra bestämmelser är inte förenligt med att arbeta hos oss och vi har därför avslutat den aktuella läkarens anställning, säger Tobias Perdahl, medicinsk chef på Doktor24.

Fortsätt läsa om Doktor24 gör Lex Maria-anmälan

Ladda ner appen – få tillgång till vård 24/7

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt. Hämta den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen