Hoppa till innehållet

Bli vår samarbetspartner

 

Doktor24 är ett digitalt vårdbolag som skapades med övertygelsen om att vården fungerar bäst när den digitala och och fysiska vården samarbetar. Vi vill bryta ned silos istället för att bygga upp nya. Vi vill skapa digitalt integrerad vård.

Nyhet

Vi erbjuder antikroppstest på din arbetsplats

Doktor24 erbjuder en smidig helhetslösning för tester av det nya coronaviruset – från logistik till analys och uppföljning. Testerna kan användas för att upptäcka både pågående infektion (PCR-test) och genomgången infektion (antikroppstest). I dagsläget erbjuder vi storskalig testning till offentliga regioner, kommuner och vissa privata arbetsgivare.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra riktlinjer löpande.

Vaccination för företag

 

Att vaccinera era anställda är en fin förmån och ett bra sätt att bidra till en frisk arbetsplats. Vi erbjuder smidig vaccination mot influensa och TBE för hela företaget, antingen på er arbetsplats eller via någon av våra mottagningar på Apoteket.

Vill ni vaccinera era anställda? Kontakta vaccination@doktor24.se.

Doktor24 samarbetar med försäkringsbolag, vårdcentraler och apotek.

Digitalt integrerad vård

 

Vi jobbar längs hela vårdkedjan tillsammans med våra olika partners. Tillsammans hjälper vi era kunderna att få tillgänglig och kvalitativ vård, samtidigt som ni blir mer konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva.

Idag samarbetar vi med bland annat apotek, försäkringsbolag och vårdcentraler. Vi jobbar ​även nära Platform24 som utvecklar systemstöd för sammanhållna digitala vårdkedjor och ingår i samma koncern.

Försäkringsbolag

 

Doktor24 Healthcare AB är idag Skandinaviens största leverantör till försäkringsbolag av digitala plattformar, smart vårdplanering samt sjukvårdstjänster för hantering av privata vårdförsäkringar. Vi är idag det enda företaget som kan leverera en helintegrerad, digital tjänst som täcker hela vårdkedjan. Vi hjälper försäkringsbolag att leverera rätt vård på ett effektivare sätt vilket optimerar vårdkedjan i dess helhet – från första kontakt till slutförd behandling. I koncernen ingår också den digitala vårdgivaren Doktor24.

 

Vårt erbjudande

  • Digital plattform – öppen för kund 24/7/365 med automatisk triage till rätt vårdnivå inklusive försäkringstekniska integrationer, även i komplexa flöden och längs hela vårdkedjan
  • Digital vårdgivare med läkare, psykologer och sjuksköterskor tillgänglig 24/7/365
  • Vårdplanering med egen personal där vi tack vare digitala processer når en mycket hög kundnöjdhet samt effektivitet

Vill du samarbeta med oss?

 

Skicka ett mejl till partner@doktor24.se så kontaktar vi dig inom kort.

Skapa en sömlös vårdresa

En sömlös vårdresa

 

Med vår dynamiska plattform kan ni digitalisera vårdkedjan och få mer tid för det som är viktigt.

I Doktor24s koncern ingår hälsoteknikbolaget Platform24 som bygger systemstöd för smidiga digifysiska vårdkedjor. Platform24 erbjuder anpassningsbara verktyg för automatisk anamnesupptagning och triage, digitala vårdbesök, tidsbokning av fysiska besök samt preventiv hälsa.

Patienten kan starta ett vårdärende dygnet runt och snabbt få hjälp via chatt eller video. Idag kan cirka 60 % av alla ärenden hanteras digitalt av läkare, sjuksköterskor och psykologer. Vid behov kan fysiskt besök bokas direkt i appen.

  • AI-triagering till rätt vårdnivå.
  • Vårdbesök via chatt, röst och video.
  • Automatiskt anamnes och journaltext.
  • Tidsbokning till fysiskt besök direkt i appen.

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen