Hoppa till innehållet

Företagserbjudande

 

Doktor24 är ett digitalt vårdbolag som skapades med övertygelsen om att vården fungerar bäst när den digitala och och fysiska vården samarbetar. Idag erbjuder vi flera tjänster som inte bara är en fin förmån för anställda utan även hjälper er som arbetsgivare att förebygga sjukfrånvaro.

Våra företagstjänster

Vaccination

Att vaccinera era anställda är en fin förmån och ett bra sätt att bidra till en frisk arbetsplats. Vi erbjuder smidig vaccination mot influensa och TBE för hela företaget, antingen på er arbetsplats eller via någon av våra mottagningar på Apoteket.

Läs mer och kontakta oss

Antikroppstest covid-19

Doktor24 erbjuder en smidig helhetslösning för antikroppstester av covid-19 – från logistik till analys och uppföljning. Testerna visar om en anställd har haft en genomgången infektion av covid-19 och fått antikroppar mot viruset.

Läs mer och kontakta oss

Friskintyg covid-19

Många länder kräver numera ett reseintyg som visar att man testat negativt för pågående infektion av covid-19 vid inresa i landet. Vi hjälper er med provtagning och friskintyg för hela företaget, just nu endast i Stockholm. Kontakta friskintyg@doktor24.se så hör vi av oss inom kort.

Försäkringsbolag

 

Doktor24 Healthcare AB är idag Skandinaviens största leverantör till försäkringsbolag av digitala plattformar, smart vårdplanering samt sjukvårdstjänster för hantering av privata vårdförsäkringar. Vi är idag det enda företaget som kan leverera en helintegrerad, digital tjänst som täcker hela vårdkedjan. Vi hjälper försäkringsbolag att leverera rätt vård på ett effektivare sätt vilket optimerar vårdkedjan i dess helhet – från första kontakt till slutförd behandling. I koncernen ingår också den digitala vårdgivaren Doktor24.

 

Vårt erbjudande

  • Digital plattform – öppen för kund 24/7/365 med automatisk triage till rätt vårdnivå inklusive försäkringstekniska integrationer, även i komplexa flöden och längs hela vårdkedjan
  • Digital vårdgivare med läkare, psykologer och sjuksköterskor tillgänglig 24/7/365
  • Vårdplanering med egen personal där vi tack vare digitala processer når en mycket hög kundnöjdhet samt effektivitet

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen