Hoppa till innehållet

Erbjudande vårdcentraler

Genom nära samarbete med vårdcentraler arbetar vi för att minska belastningen och underlätta patientresan utifrån vårdcentralens behov. Doktor24 stöttar er så att verksamheten uppfyller de avtalade tillgänglighetskraven.

Det erbjuder vi

Tillsammans med din vårdcentral kan vi erbjuda det bästa av två världar och skapa en gemensam patientresa. Genom ett nära samarbete hjälper Doktor24 till att avlasta din vårdcentral och beta av köer – så att ni kan fokusera på de patienter som faktiskt behöver fysisk vård. På så sätt blir vården mer tillgänglig och den fysiska bemanningen på din vårdcentralen ökar. Med stöd av ny teknik och nya samverkansformer öppnas möjligheten att nyttja vårdens fulla potential.

Tillsammans skräddarsyr vi den lösning som passar era behov. Vi kan stödja er befintliga digitala bemanning eller ta hela det digitala bemanningsansvaret. Även kroniskt sjuka patienter har vi processer att stödja om behov finns.

Vad kan vi uppnå tillsammans?

      • Genom digitalt bemanningsstöd kan Doktor24 bidra till ökad tillgänglighet, stärka kontinuiteten och korta vårdköerna på din vårdcentral.
      • De besök som kan genomföras digitalt tar Doktor24:s personal hand om, vilket ger större utrymme för de ärenden som behöver fysiska besök på vårdcentralen.
      • Ökade möjligheter för att lista på fler patienter på din vårdcentral.

Kom i kontakt med oss

Vi vill gärna veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen