Hoppa till innehållet

Doktor24 blir ett fristående bolag

24Health, moderbolag till digitala vårdgivaren Doktor24 och hälsoteknikbolaget Platform24, har avyttrat innehavet i Doktor24 till två av bolagets delägare, Stena Sessan och Neudi Kapital (fd Ernström Kapital). Platform24 kvarstår med oförändrad ägarbild bestående av huvudägare Patricia Industries (en del av Investor AB) och delägarna Apoteket AB, Stena Sessan och Neudi Kapital.

Samarbetet mellan Apoteket och Doktor24 fortsätter som tidigare. Samtliga tjänster och tjänsteutveckling, både digitalt och i de nära 60 mottagningarna på apotek, kommer att fortgå. Tillsammans med Stena Sessan och Neudi Kapital kommer Doktor24 fortsätta att utveckla verksamheten för att skapa en mer tillgänglig och kostnadseffektiv vård. Ett viktigt fokus är att vidareutveckla den beprövade samarbetsmodell där Doktor24 stöttar regionerna med tillgänglig och högkvalitativ digital vård.

I samband med överlåtelsen delar inte Doktor24 och Platform24 längre koncern. Samarbetet mellan bolagen kommer dock att fortgå som tidigare i alla avseenden och förändringen kommer inte att påverka bolagens verksamheter eller kunder.

Daniel Kernell, VD Doktor24.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen