Hoppa till innehållet

Provtagning för covid-19


Vi hjälper dig med test för att se om du har en pågående infektion eller om du redan varit smittad och fått antikroppar mot covid-19 (SARS-CoV-2).

PCR-test

Om du tror att du har covid-19 

Om du har symptom kan du få ett test hemskickat efter en digital bedömning. Testet är kostnadsfritt och visar om du har en pågående infektion av covid-19.

Läs mer

Antikroppstest

Om du tror att du haft covid-19

Testet utförs av våra sköterskor på Apoteket och mäter antikroppar som bildas efter en infektion. Antikroppstest kostar 380 kronor och du får provsvaret direkt på plats. Du kan testa dig på fler än 50 orter i landet.

Läs mer

Friskintyg

Om du ska resa och vill ha friskintyg
(just nu i Stockholmsområdet)

Vi hjälper dig som är symptomfri med provtagning och friskintyg för covid-19. Testet tas på vår Doktor24 Mottagning i Stockholm via drop-in måndag – onsdag. Du kan också välja att beställa ett testkit för provtagning hemma.

Läs mer

Våra priser

Våra priser

Vuxen

Barn

PCR-test Pågående infektion av covid-19

Vuxen 0 kr

Barn 0 kr

Antikroppstest Efter en infektion av covid-19

Vuxen 380 kr

Barn 380 kr (från 12 år)

Friskintyg Endast i Stockholm

Vuxen 1650 kr

Barn 1650 kr (från 7 år)

Företag

Vill du testa din personal? Vi erbjuder en smidig helhetslösning för antikroppstester på arbetsplatser.

Via vår digitala plattform och våra mobila sjuksköterskor får ni hjälp med allt från testning av medarbetare, till medicinsk rådgivning från våra läkare och slutligen analys för arbetsgivaren.

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen