Hoppa till innehållet
Provtagning corona

Provtagning covid-19 (SARS-CoV-2)

 

Genom att logga in med Mobilt BankID på Doktor24 kan du snabbt och säkert testa dig för covid-19 (SARS-CoV-2). Du kan både testa om du har en pågående infektion och se om du varit smittad och fått antikroppar mot viruset.

Vanliga symptom vid covid-19 är till exempel hosta, feber, halsont, huvudvärk eller andningsbesvär. Antikroppstestet utförs på apoteket och PCR-testet får du hemskickat för självprovtagning.

Tillsammans med Apoteket

Om du tror att du haft covid-19

Antikroppstest – avslutad infektion

Testet utförs av våra sköterskor på Apoteket och mäter antikroppar som bildas efter en infektion. Klicka på knappen nedan för att hitta ditt närmsta apotek och boka tid. Testet kostar 590 kronor.

Läs mer och boka tid

Om du tror att du har covid-19

PCR-test – pågående infektion

PCR-testet skickas till din adress och resultatet visar om du har en pågående infektion av covid-19. Klicka på knappen nedan för att läsa mer och få en bedömning. Testet är kostnadsfritt och du får resultatet inom några dygn.

Läs mer och träffa läkare

Våra priser

Företag

Vill du testa din personal? Vi erbjuder en smidig helhetslösning för antikroppstester på arbetsplatser.

Via vår digitala plattform och våra mobila sjuksköterskor får ni hjälp med allt från testning av medarbetare, till medicinsk rådgivning från våra läkare och slutligen analys och åtgärdsplan för arbetsgivaren.

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen