Hoppa till innehållet

Vi som hjälper dig

Vi som jobbar i tjänsten är legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer. Vi är handplockade för vår kompetens och finns spridda över hela landet, från norr till söder.

På den här sidan kan du läsa mer om några av oss.

Psykologer

Våra legitimerade psykologer hjälper dig med bedömning och behandling för flera olika psykiska besvär. Du kan boka ett enskilt psykologbesök eller börja i digital terapi hos en av våra psykologer.

Sjuksköterskor

Våra kunniga sjuksköterskor har lång och bred erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. De hjälper dig till rätt vård, svarar på dina frågor och ger vid behov råd om vad du själv kan göra för att må bättre.

Läkare

Hos Doktor24 kan du både träffa legitimerade läkare och specialistläkare. Våra läkare ställer diagnos, ser till att du får rätt behandling, skriver intyg och kan skicka remisser. Alla läkare har svensk läkarlegitimation och många jobbar på vårdcentraler och sjukhus när de inte hjälper våra kunder i Doktor24.

All vårdpersonal har svensk legitimation.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen