Vi hjälper dig

Ange ditt besvär och starta chatten så guidar vi dig till rätt vård.

Träffa läkare online när det går, boka tid på vårdcentral när det behövs.

Öppettider online

Du kan träffa våra läkare online dygnet runt alla dagar i veckan. Läkarbesök kostar 250 kr, gratis för dig med frikort eller för barn och unga mellan 1-20 år.

Vårdcentraler

Om ditt besvär kräver en fysisk undersökning kan du enkelt boka tid på en vårdcentral eller närakut direkt i appen. Just nu i Stockholmsregionen, Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Södertälje, Skövde, Kristinehamn, Grums, Växjö, Visby, Götene, Mariestad, Kristinehamn, Örebro, Trollhättan och Bollnäs.

Recept och remiss

Våra läkare kan vid behov skriva recept, intyg och remiss. Om provtagning krävs guidar vi dig till någon av våra vårdpartners och laboratorier.

Med Doktor24 är du i trygga händer.

Våra läkare är handplockade för sin breda kompetens och långa erfarenhet. De flesta är specialistutbildade i allmänmedicin eller akutsjukvård vilket säkerställer en hög medicinsk kvalitet och att de kan hantera många olika typer av besvär. Alla läkare har svensk läkarlegitimation och jobbar på vårdcentraler och sjukhus när de inte hjälper dig på Doktor24.

Vi är redo att hjälpa dig

Du träffar din läkare online genom mobilen och datorn. Oftast finns en läkare tillgänglig inom några minuter, på en tid och plats som passar dig.


Peter

Specialistläkare kirurgi och akutsjukvård


Ebba

Specialistläkare allmänmedicin


Cecilia

Specialistläkare akutsjukvård och internmedicin

Med Doktor24 blir det lite mindre jobbigt att vara sjuk.

När du behöver träffa en läkare på en vårdcentral kan du boka tid direkt i appen.

Enklaste sättet att kolla upp dina besvär

Vår chatt finns alltid tillgänglig för dig, helt gratis. Beskriv dina besvär så hjälper vi dig med rådgivning eller guidar dig till rätt vård, online eller på vårdcentral.

Besvär vi kan hjälpa dig med online

På Doktor24 kan vi hjälpa dig med alla typer av besvär, men vissa lämpar sig särskilt för digitala möten.