Hoppa till innehållet

Må bra-skolan: Gratis självhjälp vid nedstämdhet

Doktor24’s ”Må bra”-skola är en självhjälpsbehandling för nedstämdhet och depressioner i fem delar. Skolan utgår från beprövade tekniker som används inom kognitiv beteendeterapi, KBT.

För att hinna reflektera och göra uppgifterna som finns i varje del brukar en del per vecka vara en lagom takt. Du kan när som helst under Må bra-skolan söka professionell hjälp hos Doktor24s psykologer.

Varje del innehåller ett avsnitt med information och avslutas med hemuppgifter. Hemuppgifterna är en mycket viktig del i behandlingen och utan dem är det svårt att uppnå förbättring. För att underlätta hemuppgifterna finns det färdiga formulär som du kan använda.

Kom igång!

Starta din resa till ett bättre mående.

OBS! Depression kan vara ett livshotande tillstånd. Om du eller någon du känner har tankar på att ta ditt/sitt liv eller skada dig själv/sig ska du/ni omedelbart söka vård via en psykiatrisk akutmottagning eller ringa 112.

Relaterade artiklar

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen