Hoppa till innehållet

Må bra-skolan: Gratis självhjälp vid nedstämdhet och depression

Doktor24’s ”Må bra”-skola är en självhjälpsbehandling för nedstämdhet och depressioner i fem delar. Skolan utgår från beprövade tekniker som används inom kognitiv beteendeterapi, KBT.

Må bra skolan

För att hinna reflektera och göra uppgifterna som finns i varje del brukar en del per vecka vara en lagom takt. Du kan när som helst under Må bra-skolan söka professionell hjälp hos Doktor24s psykologer.

Varje del innehåller ett avsnitt med information och avslutas med hemuppgifter. Hemuppgifterna är en mycket viktig del i behandlingen och utan dem är det svårt att uppnå förbättring. För att underlätta hemuppgifterna finns det färdiga formulär som du kan använda.

Signa upp på Må bra-skolan

Få nya verktyg och tips på mailen varje vecka i 5 veckor. Fyll i din e-postadress i fältet nedan för att signa upp på Må bra-skolan.OBS! Depression kan vara ett livshotande tillstånd. Om du eller någon du känner har tankar på att ta ditt/sitt liv eller skada dig själv/sig ska du/ni omedelbart söka vård via en psykiatrisk akutmottagning eller ringa 112.

Relaterade artiklar

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen