Hoppa till innehållet

Egenvårdsråd

Barberare skägg

Skägg som kliar? Det kan finnas många förklaringar!

Helskägg, mustasch, stubb och getskägg - ja, skägg kommer i alla tänkbara former. Skägget är för många män en viktig del av utseendet, oavsett skäggets vara eller icke vara. Att forma sitt utseende med hjälp av skäggfrisyrer, timmers och annat kan vara roligt och spännande, men precis som med resten av kroppen kan skägget och huden kring skägget drabbas av besvär såsom klåda och utslag.

Fortsätt läsa om Skägg som kliar? Det kan finnas många förklaringar!
Ett barn sitter på sin pappas axlar

Sex tips till dig som lever med diabetes

I Sverige beräknas nästan 500 000 personer ha diabetes, antigen diabetes typ 1 eller typ 2. Att leva med diabetes innebär att du behöver ha en ökad medvetenhet om din livsstil, din kropp och din mentala hälsa. För den som nyligen har blivit diagnostiserad kan det kännas överväldigande. Men det finns många bra knep att ta till och stöd att få.

Här ger Doktor24:s diabetessjuksköterska Inga Dzeba sina sex bästa tips för en enklare vardag till dig som lever med diabetes typ 1 eller typ 2.

Fortsätt läsa om Sex tips till dig som lever med diabetes

Fler artiklar om Egenvårdsråd

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen