Hoppa till innehållet

Att jobba på Doktor24

“Att arbeta digitalt passar personer som vill ha ett mer flexibelt arbetsliv och vill testa nya arbetssätt.”

Christoffer Samuelsson utbildade sig till läkare sent i karriären och år 2018 kunde han titulera sig Specialist i allmänmedicin. Christoffer är en av de läkare som varit med länge i Doktor24:s historia och har arbetat digitalt stora delar av sin tid som specialistläkare.

Fortsätt läsa om “Att arbeta digitalt passar personer som vill ha ett mer flexibelt arbetsliv och vill testa nya arbetssätt.”

“Patienterna är väldigt tacksamma för den hjälp de får, oavsett om det rör sig om enklare eller mer komplicerade ärende.”

Annette Källman Carlsson, 61 år, har arbetat som distriktssköterska i många år. När Annette inte arbetar spenderar hos sin tid i trädgården och med hundvalpen Stina. De senaste tre åren har Annette arbetat extra som distriktssköterska i Doktor24:s digitala tjänst.

Fortsätt läsa om “Patienterna är väldigt tacksamma för den hjälp de får, oavsett om det rör sig om enklare eller mer komplicerade ärende.”

Fler artiklar om Att jobba på Doktor24

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen