Hoppa till innehållet

Forskningsbaserad livsstilstjänst: LongLife Active

LongLife Active är en digital och forskningsbaserad livsstilstjänst som bygger på individanpassning för att just du ska hitta hem till en mer hälsosam och hållbar livsstil. LongLife Active hjälper dig att må bra på din nivå – för ett ökat välbefinnande och fler friska levnadsår!

Erbjudanden till dig på väntelistan: 25% rabatt på LongLife Actives löpande abonnemang.
För att ta del av ditt erbjudande kan du enkelt kontakta LongLife Active redan idag. Tryck på knappen nedan för att skicka ett mail till LongLife Active som berättar att du vill ta del av erbjudandet så hjälper de dig att komma igång.

Stöd för en hållbar och hälsosam livsstil

När du får stöd från oss på Doktor24 för viktnedgång med läkemedel ska du parallellt med din läkemedelsbehandling även få stöd för livstils- och beteendeförändringar. När du påbörjar din behandling för viktnedgång hos Doktor24 blir du inbjuden till LongLife Active som är en aktör som kan hjälpa dig på din resa. Här kan du läsa mer om LongLife Active och på vilket sätt de kan ge dig stöd gällande beteendeförändringar, kost och motion.

Med dagens forskning som grund erbjuder LongLife Active stöd inom fysisk aktivitet, god hälsosam mat och mentalt lugn. Här får du hjälp att skapa hållbara levnadsvanor utifrån din nuvarande motivation, ambition och förutsättningar. LongLife Active möter dig där du är och coachar dig dit du vill!

Livsstilstjänsten LongLife Active har tagits fram tillsammans med en tvärvetenskapliga forskargrupp med 13 enskilda och oberoende forskare med bred expertis inom fysisk aktivitet, kost, psykologi, beteendeförändring, hälsofrämjande vetenskap, datavetenskap och AI.

Varför är kost, motion och beteendeförändringar viktigt vid
viktnedgång?

LongLife Active ser till helheten och erbjuder stöd inom fysisk aktivitet, god hälsosam mat och mentalt lugn. Forskning visar att hälsosamma levnadsvanor enligt de nationella rekommendationerna främjar individens fysiska och psykiska hälsa, och förebygger ohälsa och sjukdom.

Genom att göra små förändringar i vardagen – med små steg utefter din nuvarande livsstil och motivation, finns många positiva hälsoeffekter att vinna på kort och lång sikt. Mer vardagsmotion, fler portioner frukt och grönt, och mer tid till återhämtning är några exempel på vanor som kan ha betydande effekt på din hälsa. Utöver viktnedgång för den som är i behov av det för en bättre hälsa, är mer energi och ork under dagen, bättre humör och bättre sömn några möjliga hälsoeffekter.

Att skapa hälsosamma och hållbara levnadsvanor innebär en beteendeförändring som kan vara utmanande och ofta kräver ett personcentrerat och individanpassat stöd. Just därför finns vi här för att stötta dig på din resa – tillsammans för livet!

Om LongLife Active

LongLife Active tjänsten riktar sig till vuxna som är i behov av beteendestöd för en hållbar och hälsosam livsstil. LongLife Active månar om dig – din hälsa och ditt välbefinnande, och hjälper dig skapa goda levnadsvanor för fler friska levnadsår!

LongLife Active har stor förståelse och respekt för att alla har olika förutsättningar till god hälsa, och att livet kan medföra utmaningar som påverkar den psykiska och fysiska hälsan. Idag drabbas majoriteten av Sveriges vuxna befolkning av livsstilssjukdom. Övervikt och fetma är en av dessa som idag är ett stort folkhälsoproblem. Om du idag utmanas av en livsstilssjukdom är du alltså inte ensam. LongLife Active hjälper dig att hitta din väg mot en mer hälsosam livsstil som förebygger och/eller lindrar sjukdom enligt dagens forskning och ger dig en ökad livskvalitet.

LongLife Active hjälper dig att skapa en hållbar väg fram mot dina hälsomål inom fysisk aktivet, god hälsosam mat och mentalt lugn – med fokus på ett ökat välbefinnande och fler friska levnadsår. De möter dig där du är och coachar dig dit du vill. Tillsammans hjälps vi åt, för du är värd att må bra!

Pris

LongLife Active erbjuder reducerade priser (25% rabatt) för dig som står på Doktor24’s väntelista till behandlingen för viktnedgång med läkemedel.

Du kan läsa mer om LongLife Active på: longlifeactive.se

Medlemskap (abonnemangstjänst):

  • Basic: Löpande 395 kr/mån. Fast paketpris från 995 kr (3 mån).
  • Standard: 446 kr/mån (ord. pris 595 kr/mån). 25% subventionerat för dig.
  • Premium: 1346 kr/mån (ord. pris 1795 kr/mån). 25% subventionerat för dig.

Mer om medlemskapen
Alla medlemmar hos LongLife Active får ett individanpassat livsstilsstöd med forskningsbaserad kunskap och inspiration, individanpassat beteendestöd inom fysisk aktivitet, god hälsosam mat och mentalt lugn, statistik och uppföljning, och social gemenskap med slutna temagrupper tillsammans med andra användare och hälsocoacher.

Med digitala hjälpmedel och digital coaching med stöd av AI (ingår i alla medlemskap), samt live-events (träning, god hälsosam mat, mentalt lugn) och gruppcoaching (ingår i Standard och Premium) och individuell coaching (ingår i Premium) med LongLife Active utvalda hälsocoacher följer vi löpande upp och stöttar dig på din personliga hälsoresa.

LongLife Active finns här för dig och är måna om att du ska må bra på din nivå under resans gång!

Ta del av erbjudandet genom att mejla till LongLife Actives kundsupport: info@longlifeactive.se

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen