Hoppa till innehållet

Ali förnyade sin medicin mot akne direkt i mobilen

Som tonåring hade Ali mycket finnar i perioder, men besvären försvann med åren. Men plötsligt, vid 32 års ålder, dök de upp igen – finnarna. För att få bukt med finnarna använder Ali den receptbelagda gelen Epiduo som dämpar besvären.

Ali förnyar sina läkemedelsrecept snabbt och enkelt hos Doktor24.

Ali behandlar sin akne

– Jag har behandlat min akne i perioder det senaste året och jag märker verkligen skillnad, berättar Ali.

För Ali håller en tub av Epiduo i ca två månader. Därefter behöver han förnya receptet för att hämta ut en ny tub på Apoteket.

– Om finnarna inte helt försvunnit hör jag bara av mig till Doktor24 för att förnya receptet så fort jag märker att tuben börjar ta slut. Det tar bara några minuter, och så kan jag hämta ut läkemedlet direkt på närmaste apotek, säger Ali.

Närbild på en mans högra kind med finnar

Så funkar receptförnyelse:

  1. Sök vård via doktor24.se eller i Doktor24’s app.
  2. Välj Förnya recept
  3. Svara på ett par frågor
  4. Chatta med en läkare
  5. Hämta ut ditt läkemedel på närmaste apotek direkt

Hur fick du reda på Doktor24?

– Jag blev faktiskt tipsad av en familjemedlem om att vända mig till Doktor24 för att förnya receptet. Det känns så himla onödigt att behöva stå i kö för att vända sig till vårdcentralen bara för att bara förnya ett recept. Hos Doktor24 går det så mycket smidigare. Så det vara ett bra tips, säger Ali.

Läkarens kommentar:

– Eftersom att vi har tillgång till patientens journal kan vi förnya recept som förskrivits under de senaste 15 månaderna. Via chatt eller video följer vi upp hur behandlingen går, utvärderar och bedömer om det kan förnyas, berättar Sofie, läkare hos Doktor24.

Förnya recept

Hos Doktor24 förnyar du enkelt dina recept genom bara några klick. Hämta ut direkt på ett apotek, i online eller i butik.

Grafisk illustration av läkare och sjuksköterksa med stetoskop

Förnya dina recept

Förnya direkt

Väntetid mellan 10-15 minuter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen