Priser och betalning

Vad kostar ett besök?

Ett läkarbesök hos Doktor24 kostar 250 kr. Att förnya ett utskrivet preparat kostar 250 kr. För barn och unga upp till 20 år och för dig som fyllt 85 år eller har frikort är läkarbesöket kostnadsfritt.

Gäller frikort?

Ja, du kan använda ditt frikort för ett läkarbesök hos Doktor24.

Högkostnadsskyddet för sjukvård innebär att du ofta inte behöver betala mer än 1 150 kronor i patientavgifter inom en period på tolv månader. Beloppsgränsen för frikort kan dock variera i olika landsting. Om du har ett frikort, som berättigar till gratis vård gäller det i ett år från och med det att första stämpeln satts i ditt högkostnadskort. Läs mer om frikort här.

Vilka betalsätt finns det?

Vi använder oss av Klarna och tar emot betalning med faktura, kort, direktöverföring och delbetalning.

När kommer fakturan?

Fakturan skickas via mail till dig efter att ditt läkarbesök är avslutat. Vi använder oss av Klarnas tjänster för fakturering.

Vem vänder jag mig till vid fakturafrågor?

För alla frågor kring betalning och faktura vänder du dig direkt till Klarna som är vår betallösningsleverantör. Här hittar du kontaktinformation till Klarnas kundstjänst: https://www.klarna.com/se/om-oss/kontaktinformation

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare och få vård. Vår chattbot och våra specialistkompetenta läkare är redo att hjälpa dig dygnet runt alla dagar i veckan. Vi är aldrig längre bort än din mobil eller dator. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online får du tid på en vårdcentral nära dig. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.