Hoppa till innehållet

Impotens (erektionsbesvär)

Impotens kallas också erektionsproblem och innebär att ha svårt att få stånd eller att behålla stånd.

Doktor24 kan hjälpa dig med rådgivning och receptförnyelse om du besväras av impotens. Har du tidigare fått läkemedel utskrivet kan vi förnya ditt läkemedel digitalt, kostnadsfritt.

Impotens kan orsaka nedstämdhet, frustration, ilska, oro och känslor av otillräcklighet. De flesta män drabbas någon gång i livet och beroende på orsaken till problemet finns det olika metoder att prova.

  • Du har svårt att få stånd.
  • Du har svårt att behålla stånd.

Läkare på Doktor24 kan hjälpa till med rådgivning, receptförnyelse och samtal kring dina besvär. För att få recept på läkemedel mot erektionsproblem krävs att en utredning gjorts i den fysiska vården. Detta för att utesluta eventuella sjukdomar som kan ligga bakom dina besvär. Denna utredning kan inte utföras digitalt och vi har därför vi inte möjlighet att nyförskriva läkemedel mot impotens. Om du tidigare har fått läkemedel mot impotens på recept så kan vi förnya ditt recept digitalt.

Chatta med läkare

Granskad av: Henric Merkel, Specialistläkare, Doktor24.

Rådgivning & receptförnyelse

Chatta med läkare

Väntetid mellan 10-15 minuter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen