Hoppa till innehållet
Provtagning corona

Boka antikroppstest covid-19

 

Antikroppstest visar om du varit smittad och fått antikroppar mot corona (SARS-CoV-2). Nu kan du ta antikroppstest för covid-19 via Doktor24 på utvalda apotek. Vi erbjuder test på flera orter i landet, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Testet kostar 590 kronor för barn och vuxna.

Skicka in bilder

Så går det till

Riktlinjer vid positivt test

Om våra tester

Tillsammans med Apoteket

Boka tid och skicka in resultat

Vuxna och barn över 12 år kan testa sig på utvalda apotek. Nya tider läggs upp kontinuerligt.
Gå vidare till bokningstjänsten för att välja apotek och se om det finns lediga tider.
När du tagit testet klickar du på samma knapp nedan för att skicka in ditt resultat.


Våra priser

Privatperson

Barn/vuxen

Företag
Antikroppstest590 krKontakta oss
Digital rådgivningIngårIngår

Provtagning och uppföljning

Enkel provtagning för antikroppar

Enkel provtagning

Testet utförs av våra rutinerade sköterskor på Apoteket via ett enkelt blodprov från fingret.

Boka tid

Snabbt svar

Skicka in ditt testresultat i appen. Du kan samtidigt alltid chatta med en sjuksköterska eller läkare som ger bedömning, råd och kan svara på frågor kring provtagningen.

Skicka in bilder
Medicinskt tillförlitligt provsvar

Tillförlitligt test

Våra antikroppstester är CE-märkta, har hög tillförlitlighet och är reglerade enligt svensk medicinteknisk lagstiftning.

Läs mer om testerna

Så går det till

 

1. Symptomfri i 2 dagar 

Testet mäter antikroppar som bildas efter en infektion. För att ta antikroppstestet ska det ha gått minst 7 dagar sedan insjuknande och minst 2 dygn där du varit helt symptomfri. Vi rekommenderar dock att testet tas minst 2-3 veckor från att du blev sjuk för bäst resultat.

 

2. Boka tid via Doktor24 

Via vår bokningslänkarna ovan loggar du in med ditt mobila BankID, svarar på några frågor om din hälsa och kan därefter boka tid på Apoteket.

3. Ta testet på Apoteket 

Gå till det Apoteket du bokat tid hos för att ta testet. Vår sköterska hjälper dig med provtagningen i ett avskilt hälsorum.

 

4. Skicka in ditt testresultat

Efter provtagningen ska du vänta i 10 minuter och därefter ta 2 bilder på teststickan, en närbild (10 cm avstånd) och en längre ifrån (20-30 cm avstånd). Tänkt på att bilderna ska vara tagna i bra ljus och skarpa så att resultatstrecken syns tydligt.

Klicka här för att skicka in bilder eller gå via länken i smset som du fått. Du kommer få svara på några frågor om hur din hälsa, hur du mått den senaste tiden och ladda upp bilderna.

Läs mer om hur du skickar in ditt resultat

 

5. Få ditt resultat och rådgivning

Du får bedömningen av ditt testresultat via Doktor24-appen. Där har du även möjlighet att ställa frågor och få rådgivning kring ditt resultat direkt via chatten av en sjuksköterska eller läkare.

Företag

Vill du testa din personal? Vi erbjuder en smidig helhetslösning för antikroppstester på arbetsplatser.

Via vår digitala plattform och våra mobila sjuksköterskor får ni hjälp med allt från testning av medarbetare, till medicinsk rådgivning från våra läkare och slutligen analys och åtgärdsplan för arbetsgivaren.

Intresseanmälan

Vill du få ett meddelande på mailen när vi erbjuder antikroppstest på fler orter? Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

 

 

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen