Hoppa till innehållet

Doktor24 och SAS erbjuder covid-19-testning för reseintyg

För att förenkla för resenärer som behöver ett reseintyg erbjuder nu Doktor24 i samarbete med SAS möjligheten att göra PCR-test som diagnostiserar en pågående infektion av covid-19.

På grund av den pågående pandemin kräver allt fler länder dokumentation i form av ett friskhets- eller reseintyg som baseras på ett PCR-test för covid-19. SAS vill underlätta för alla de resenärer som behöver reseintyg. Genom ett samarbete med Doktor24 erbjuds nu SAS-resenärer möjligheten att testa sig och få ett reseintyg till ett reducerat pris hos Doktor24.

Testerna kan antingen genomföras i hemmet med hjälp av digital guidning med vårdpersonal eller genom ett besök på en av Doktor24:s Mottagningar hos Apoteket. PCR-testerna som genomförs av Doktor24 uppfyller Folkhälsomyndighetens krav och testresultaten med certifikat som Doktor24 ansvarar för skickas digitalt till resenärerna inom 48 timmar.

Erbjudandet gäller med start den 23 november i Stockholm och i början av december i Göteborg och Malmö, för att sedan successivt utökas till fler orter runtom i landet.

 

Läs mer om erbjudandet och om testförfarandet

Läs hela pressmeddelandet 

 

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen