Hoppa till innehållet

Annie Lööf besöker Doktor24

Idag besökte Centerpartiets partiledare Annie Lööf oss på Doktor24 för att lära sig mer om hur digitalisering flyttar vården närmare patienten och effektiviserar längs hela vårdkedjan. Vi visade tre olika patientresor:

1. Influensa – Doktor24s AI-chattbot tar hand om hela ärendet och ger helt gratis ett anpassat egenvårdsråd till patienten (sparar mycket tid för sjuksköterskor som istället för att svara i telefon kan träffa patienter)

2. Axelsmärta – AI-boten triagerar till fysiskt vårdmöte och bokar tid på närmsta vårdcentral.

3. Urinvägsinfektion – patienten vägleds till vårdmöte med en av våra läkare och hela ärendet hanteras digitalt.

Vi berättade att vi samarbetar med vårdcentraler över hela landet och att vi är i dialog med regioner som nu står inför att digitalisera sjukvården där vår plattform är en välbeprövad och effektiv lösning. Nyckeln är att vår plattform med AI-baserad triagering, integrering med den fysiska vården och smidig patientkommunikation visar att det går att skapa ökad tillgänglighet till vård utan att driva onödig vårdkonsumtion. Med växande behov av välfärd och sjukvård i hela landet måste samhällets resurser användas så effektivt som möjligt. Vi visar hur det är möjligt.

Tack Annie för besöket!

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen