Hoppa till innehållet

Priser och betalning

Är det gratis att träffa läkare online?

För dig som patient är det digitala läkarbesöket helt utan avgift. Ditt besök hos oss ersätts av det landsting du är skriven i.

Är det gratis att träffa psykolog online?

Ja, det är ingen avgift för dig som patient. Precis som med all annan vård får vi ersättning för ditt besök av skattemedel och det landsting du är skriven i.

Vad kostar ett besök?

Ett läkarbesök hos Doktor24 kostar 0 kr för dig som patient.

Hur kan besöket kosta 0 kr?

Digital vård finansieras precis som annan vård av skattemedel. När du söker vård hos Doktor24 ersätts ditt besök av det landsting som du är skriven i. Doktor24 har sedan maj 2019 slutit avtal med en vårdcentral i Sörmland där patientavgiften är 0 kr.

Gäller frikort?

Eftersom det inte är någon avgift för läkarbesök och psykologbesök kan frikort inte användas hos Doktor24.

Hur funkar frikort?

Högkostnadsskyddet för sjukvård innebär att du ofta inte behöver betala mer än 1 150 kronor i patientavgifter inom en period på tolv månader. Beloppsgränsen för frikort kan dock variera i olika landsting. Om du har ett frikort, som berättigar till gratis vård gäller det i ett år från och med det att första stämpeln satts i ditt högkostnadskort. Läs mer om frikort här.

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen