Doktor24 hjälper dig oavsett besvär

I några enkla steg så guidar vi dig till rätt vård, online när det går och på vårdcentral när det behövs.

  1. Starta chatten
    Ange ditt besvär och starta chatten.
  2. Svara på frågor
    Svara på frågor om ditt besvär. Dina svar hjälper oss att bedöma ditt vårdbehov.
  3. Få vård direkt
    Välj utifrån vår rekommendation att träffa läkare direkt online, boka tid på vårdcentral eller läsa egenvårdsråd.

Vad kostar det?

Ett läkarbesök online kostar 250 kr men är gratis upp till 20 år och med frikort. Att få en rekommendation, läsa egenvårdsråd och att boka tid på vårdcentral är helt kostnadsfritt.

Berätta hur du mår

I vår chatt berättar du om vad du behöver hjälp med och svarar på frågor om dina besvär. Dina svar hjälper oss att göra en medicinsk bedömning och att guida dig vidare.

Träffa läkare online

Vi kopplar snabbt ihop dig med en av våra läkare i appen via chatt eller videosamtal. Din läkare ställer en diagnos direkt eller skickar en remiss för provtagning.

Träffa läkare fysiskt

Om ditt besvär kräver en fysisk undersökning kan du enkelt boka en tid på en vårdcentral eller närakut direkt i appen. Gäller just nu endast i Stockholmregionen samt centrala Gävleborg.

Det är jobbigt att vara sjuk. Att få vård ska vara enkelt.

Ett helt vanligt läkarbesök i mobilen eller datorn.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare och få vård. Vår chattbot och våra specialistkompetenta läkare är redo att hjälpa dig dygnet runt alla dagar i veckan. Vi är aldrig längre bort än din mobil eller dator. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online får du tid på en vårdcentral nära dig. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.