Doktor24 hjälper dig oavsett besvär

Vi guidar dig till rätt vård i några enkla steg. Träffa läkare online när det går och boka tid på vårdcentral när det behövs.

  1. Starta chatten
    Ange ditt besvär och svara på frågor om hur du mår.
  2. Få hjälp
    Utifrån dina svar får du rätt vård direkt. Du kan träffa läkare via chatt eller video, få gratis råd för hur du kan behandla själv (egenvårdsråd) eller bli hänvisad till vårdcentral eller akuten om ditt besvär behöver undersökas fysiskt.
  3. Betala
    Läkarbesök online kostar 250 kr, men är gratis för barn och unga från 1 till 20 år och för dig med frikort. Egenvårdsråd och att boka tid på vårdcentral är gratis.

Så funkar ett läkarbesök

Hos Doktor24 kan du chatta med läkare dygnet runt. Varje besök börjar som chatt och övergår sedan till ett videosamtal om läkaren behöver se dig för att göra en bedömning. När du fått svar på dina frågor, fått eventuellt recept eller intyg och känner dig nöjd avslutas samtalet.

Ditt ärende är sedan öppet i 7 dagar och du kan när som helst öppna upp chatten om du har en fråga.

Vanliga frågor och svar

Öppettider online

Du kan träffa våra läkare online dygnet runt alla dagar i veckan. Läkarbesök kostar 250 kr, gratis för dig med frikort eller för barn och unga mellan 1-20 år.

Vårdcentraler

Om ditt besvär kräver en fysisk undersökning kan du enkelt boka tid på en vårdcentral eller närakut direkt i appen. Just nu i Stockholmsregionen, Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Södertälje, Skövde, Kristinehamn, Grums, Växjö, Visby, Götene, Mariestad, Kristinehamn, Örebro, Trollhättan och Bollnäs.

Recept och remiss

Våra läkare kan vid behov skriva recept, intyg och remiss. Om provtagning krävs guidar vi dig till någon av våra vårdpartners och laboratorier.

Det är jobbigt att vara sjuk. Att få vård ska vara enkelt.

Ett helt vanligt läkarbesök i mobilen eller datorn.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare och få vård. Vår chattbot och våra specialistkompetenta läkare är redo att hjälpa dig dygnet runt alla dagar i veckan. Vi är aldrig längre bort än din mobil eller dator. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online får du tid på en vårdcentral nära dig. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.