Hoppa till innehållet

Sara Dannborg blir kommunikationschef på Doktor24

Doktor24 förstärker organisationen och rekryterar Sara Dannborg till den nyinrättade tjänsten som kommunikationschef.

Den digitala vårdgivaren Doktor24 anställer Sara Dannborg, tidigare kommunikationschef på Papilly, som ett led i att stärka och utöka bolagets kommunikationsinsatser.

– Intresset för oss växer stadigt och vi vill nu stärka vår kommunikation kring hur vår modell för integrering av digital och fysisk vård skapar nytta för patienten och vården. Sara kommer vara ett viktigt stöd i kommunikationsfrågor och i vår strävan att vara en tydlig del av det offentliga samtalet om hur vi kan utveckla och förbättra vården, säger Daniel Lillenau, VD på Doktor24.

Daniel Lillienau

Daniel Lillenau, VD på Doktor24.

Sara har mångårig erfarenhet från olika roller inom marknad- och kommunikationsfältet, bland annat som kommunikationschef på Papilly (digital stressprevention), som kommunikationsrådgivare i riksdagen och som PR- och kommunikationskonsult.

– Att arbeta för att skapa värde och samhällsnytta är viktigt för mig och jag märkte direkt att på Doktor24 finns ett starkt syfte och en tydlig drivkraft att göra skillnad. Och uppdraget att vara med och lyfta frågan om hur vi skapar en patientnära hälso- och sjukvård som också bidrar till att lösa samhällets välfärdsutmaningar är förstås både intressant och utmanande, säger Sara Dannborg.

Doktor24 är en digital vårdgivare som genom att integrera digital och fysisk vård skapar en hållbar vård med patienten i fokus. Doktor24:s digitala vårdguide ger anpassade råd samt vägleder till ett digitalt eller fysiskt läkarbesök utifrån patientens behov. Rätt vård på rätt nivå sparar också tid och resurser – för patienten, vården och samhället.

 

För mer information kontakta:

Sara Dannborg

Direkt: +46 (0) 73 982 58 42

E-post: sara.dannborg@doktor24.se

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen