Hoppa till innehållet

Platform24 rekryterar försäljningschef från Cambio

Hälsoteknikbolaget Platform24, ett systerföretag till Doktor24, har rekryterat Rasmus Waller, tidigare försäljningschef på Cambio Healthcare Systems, till rollen som Chief Commercial Officer. Platform24 utvecklar systemlösningar för vården och har Nordens största och mest kompletta patientflödesmotor för automatiserad och AI-baserad sjukvårdsrådgivning och vårdbehovsbedömning.

Det ska bli oerhört spännande att tillsammans med teamet på Platform24 bygga framtidens sjukvård. Tiden är nu mogen för Platform24s innovativa lösning. När journalsystemen nu öppnar upp sig finns möjlighet att skapa digitala vårdkedjor som hänger ihop och som också inkluderar patienten. Förutom att Platform24 har Sveriges enda välbeprövade automatiska triageringslösning har man också en klok syn och effektiva lösningar för samverkan och integration med befintliga vårdsystem, säger Rasmus Waller.

Rasmus Waller arbetade på journalsystembolaget Cambio Healthcare System i 13 år. Han ansvarade för flera utlandssatsningar och var ansvarig för försäljningen mot kundgrupp COSMIC och SUSSAs upphandling av ”Framtidens Vårdinformationsstöd”. Rasmus har även haft en roll inom Cambios produktutveckling och har varit med och skapat Cambios erbjudanden för MT-integration, hemmonitorering, taligenkänning och eBesök.

Det är förstås väldigt roligt att Rasmus, som har unika insikter och kunskaper om systemlösningar i vården, valt att börja jobba med oss. Vi kan nu ytterligare stärka vår position som ledande systemleverantör av digitala vårdkedjor och AI-lösningar för offentliga och privata vårdgivare, säger Jacob Stedman, Managing Director för Platform24.

Kontakt:

Jacob Stedman, jacob@platform24.se tel: 070-684 65 00

Rasmus Waller, rasmus@platform24.se tel: 076- 809 04 82

Platform24 är ett hälsoteknikbolag som utvecklar lösningar för digitalt integrerad vård. Platform24 ägs av Investor via Patricia Industries AB, och arbetar nära systerbolaget Doktor24 som är en av Sveriges ledande digitala vårdgivare. Platform24 är störst i Norden på automatisk triage till rätt vårdnivå, även i komplexa flöden och längs hela vårdkedjan.

För mer information kontakta:

Sara Dannborg

Direkt: +46 (0) 73 982 58 42

E-post: sara.dannborg@doktor24.se

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen