Hoppa till innehållet

Doktor24 deltar på Digital idag

Årets Digitalidag bjuder på 1290 aktiviteter på 200 orter, med samverkan som ledord för att fler människor ska kunna ta del av den digitala omställningen. På många orter kan man även praktiskt få hjälp att komma igång med digitala verktyg och tjänster. Målsättningen med Digitalidag är att alla skall vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen.

Doktor24 är stolta över att delta i Digitalidag. Doktor24:s bidrag är i år tre digitala föreläsningar med vår medicinska innovationschef Jonathan Ilicki.

Om föreläsningarna:

  • Digifysiska vårdmöten – så funkar det

Lyssna på Jonathan Ilicki, medicinsk innovationschef på Doktor24 som berättar hur digital vård och fysisk vård fungerar tillsammans och vad det innebär för sjukvården. Han berättar också hur du som patient kan inleda ett vårdmöte digitalt och som en del av besöket få fysisk hjälp på något av våra hälsorum på Apoteket – från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Jonathan berättar också hur digital vård kan avlasta vård- och hälsocentraler runt om i landet.

  • Hur ser framtidens triagering ut?

Triagering innebär att sortera och prioritera patienter så att de får rätt vård i rätt tid. Varje dag triageras patienter på 1177, vårdcentraler och sjukhus. Men hur fungerar triage och hur kommer det att se ut i framtiden? Jonathan Ilicki, medicinsk innovationschef på Doktor24, berättar vad triage är, hur det fungerar och ger oss en inblick i hur det kan se ut i framtiden.

  • Varför digitalisering?

Varför digitaliseras vården så raskt? Varför börjar fler och fler regioner använda automatiserade tjänster för vårdguidning? Jonathan Ilicki, medicinsk innovationschef på Platform24, berättar om hur fortsatt digitalisering är nödvändigt för att hantera de stora utmaningarna i dagens sjukvård.

Ta del av föreläsningarna den 15 oktober på www.digitalidag.org

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen