Hoppa till innehållet

Dagens Medicin: De fick It i vården-priset 2018

Från Dagens Medicin, 12 december: ”I konfettiregnet på It i vården-dagen i går, tisdag, på Stockholm Waterfront, fick pristagarna ta emot priset som delades ut för 21 gången.

Doktor24 fick det stora It i vården-priset för att ha integrerat fysisk och digital vård på ett kreativt och patientcentrerat sätt. Genom en enda kontaktpunkt – appen Doktor24 – får patienten egenvårdsråd, online-vård eller ett fysiskt besök, menar juryn. På så sätt skapas hög patientnöjdhet och resurserna används effektivt. Det är en ”innovativ omgörning byggd på djup förståelse för sjukvårdens utmaningar”, avslutar juryn sin motivering.

– Jag är väldigt glad och tacksam för att vi och vårt team, som gått från att nästan inte ha några patienter till att ett drygt år senare ha 15 000 patienter i månaden, vinner det här priset, säger Tobias Perdahl läkare, verksamhetschef och grundare av Doktor24, till Dagens Medicin.”

Läs hela artikeln i Dagens Medicin

För mer information kontakta:

Sara Dannborg

Direkt: +46 (0) 73 982 58 42

E-post: sara.dannborg@doktor24.se

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen