Hoppa till innehållet

Vad ingår i behandlingen?

För att komma igång med behandlingen har du ett första kostnadsfritt digitalt samtal med en sjuksköterska som gör en kartläggning av din hälsa. Därefter får du en remiss för att ta ett blodprov på ditt närmsta labb. Blodprovet är kostnadsfritt.

Blodprovet analyseras på labbet och provresultatet skickas vidare till våra läkare som ser över resultatet. Därefter träffar du en av våra läkare i ett digitalt videomöte i appen. I samtalet kommer ni tillsammans överens om en vårdplan som är anpassad efter dina behov. Vårdplanen inkluderar läkemedelsbehandling och livsstilsrådgivning. Innan besöket avslutas bokar ni in ett uppföljande möte inom en månad. Läkarbesöket kostar 100 kr.

Efter ditt läkarbesök kan du hämta ut dina läkemedel på ett apotek och påbörja din läkemedelsbehandling. Du kan när som helst kontakta oss i en öppen chatt i appen om du har frågor som rör din behandling, eventuella biverkningar eller andra funderingar. Vår personal svarar dig i chatten inom kort. Att använda chatten är kostnadsfritt, och vi rekommenderar dig att höra av dig så fort du har en fråga. Du kommer i kontakt med oss dygnet runt, så tveka inte att höra av dig!

Kostnad för dina läkemedel till kommer och betalas på det apotek du hämtar ut ditt recept.

När du påbörjat din behandling blir du inbjuden till vår partner LongLife Active för att få stöd för livsstils- och/eller beteendeförändringar. För att du ska få bäst effekt av din behandling och en långsiktig viktnedgång och hälsa är stöd för livsstilsförändringar obligatoriskt för att du ska kunna fortsätta din behandling och få bästa önskad effekt.

Hos LongLife Active kan du få stöd för livsstilsförändringar. LongLife Active ser till helheten och erbjuder stöd inom fysisk aktivitet, god hälsosam mat och mentalt lugn. Forskning visar att hälsosamma levnadsvanor enligt de nationella rekommendationerna främjar individens fysiska och psykiska hälsa, och förebygger ohälsa och sjukdom. Från 298 kr/månad.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen