Hoppa till innehållet

Hur mycket kostar behandlingen?

I det första skedet bedömer vi om du är lämplig för behandlingen. Det görs genom ett besök hos en sjuksköterska samt blodprov. Detta är kostnadsfritt.

När du börjat behandlingsprogrammet har du ett stående läkarbesök en gång i månaden. Ett läkarbesök kostar 100 kr. 

Du kan alltid komma i kontakt med våra sjuksköterskor direkt via en chatt i appen, att använda chatten är kostnadsfritt. Här kan du ställa frågor om biverkningar eller andra funderingar du har. Sjuksköterskan kan även boka in ett läkarbesök åt dig om det finns behov. Varje läkarbesök kostar 100 kr. Du kan komma i kontakt med oss dygnet runt, alla dagar i veckan.

I behandlingsprogrammet får du recept på läkemedel. Kostnad för läkemedlet betalas på plats på apoteket vid uttag.

Vid läkemedelsbehandling för viktnedgång är det även viktigt att utöver läkemedelsbehandling få beteendestöd för att skapa en mer hälsosam livsstil inom kost, motion och återhämtning. Detta kan du få hjälp med hos vår partner LongLife Active. Kostnaden för detta är från 298 kr/mån. Det är viktigt att du arbetar med din livsstil och får stöd med detta under tiden du får hjälp från Doktor24 med läkemedelsbehandlingen då vi är måna om att hjälpa dig hitta en hållbar väg fram för din hälsa.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen