Våra läkare

 

Hur lång erfarenhet har Doktor24s läkare?

Vi har specialistkompetenta läkare och samtliga är särskilt rekryterade för sin breda kunskap och långa erfarenhet. De flesta är specialistutbildade i allmänmedicin och akutsjukvård vilket säkerställer en hög medicinsk kvalitet och att de kan hantera många olika typer av besvär. Alla läkare har svensk läkarlegitimation.

Hur kommunicerar jag med läkaren?

Alla möten i Doktor24 startar som en livechatt mellan dig och läkaren. Om det behövs kan samtalet övergå i ett videosamtal. Vid behov kan läkaren be dig att ladda upp bilder för att bedöma ditt ärende. Efter att läkarmötet är avslutat har du möjlighet att ställa ytterligare skriftliga frågor till våra läkare angående ditt ärende i upp till 3 dagar.

Om du ombeds att ta akuta prover ska du skriva tillbaka i chatten efter att du tagit proverna så att vi kan följa upp dessa och hjälpa dig vidare med exempelvis receptförskrivning. När du skickat din fråga svarar läkaren inom 4 timmar, men oftast snabbare än så.

Kan jag komma i kontakt med läkaren igen efter besöket?

Ja, från det att läkarbesöket avslutas kan du ställa följdfrågor om ärendet i upp till 3 dagar via Doktor24 och det kan då vara olika läkare som svarar dig. Efter 3 dagar måste du starta ett nytt ärende.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare och få vård. Vår chattbot och våra specialistkompetenta läkare är redo att hjälpa dig dygnet runt alla dagar i veckan. Vi är aldrig längre bort än din mobil eller dator. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online får du tid på en vårdcentral nära dig. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.