Öppettider

 

Doktor24 har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Du kan träffa en läkare på drop eller boka en senare tid precis som på en vårdcentral.

Har Doktor24 drop-in?

Doktor24 har både drop-in tider och bokningsbara tider för läkarbesök. Väntetiden för drop-in varierar beroende på vilken dag och tid du söker vård. Du ser din köplats i vårt digitala väntrum och får ett sms när besöket börjar.

Går det att boka tid hos Doktor24?

Du kan välja att boka en senare tid för ditt läkarbesök om det finns lediga tider tillgängliga. För digitala psykologbesök finns bara tidsbokning i dagsläget. Doktor24s psykologer är tillgängliga vardagar och helger kl. 08:00-17:00.

Öppettider kundservice

Doktor24s kundsupport sker via mejl vardagar 08:00-16:00. Om du har patientrelaterade frågor kan du mejla support@doktor24.se så svarar vi så fort vi kan.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare, psykologer och sjuksköterskor. Vi ger dig medicinska bedömningar, råd och vård dygnet runt alla dagar i veckan. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online kan en av våra sjuksköterskor ge råd för hur du själv kan behandla åkomman eller guidar dig till rätt mottagning. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.