Hoppa till innehållet

Hur kan läkaren veta vad mina besvär beror på utan att undersöka mig?

Läkarna som jobbar hos Doktor24 är alla mycket erfarna och arbetar övrig tid på vårdcentraler och sjukhus. Du kommer få samma frågor som de ställer till sina patienter där, och på så sätt kan de ta reda på vad dina besvär beror på och hur du bäst får hjälp. Du kan helt enkelt göra ditt besök när det passar dig.

Ibland kan det behövas provtagning för att ställa rätt diagnos. I sådana fall får du en remiss till en av de många närliggande provtagningsställen som vi samarbetar med. Du ska sedan berätta i appen att du tagit proverna så att du kan få fortsatt hjälp med eventuell behandling eller remiss.

En del besvär är dock sådana att det inte passar med ett digitalt besök. Ibland har man dessutom andra skäl att vilja träffa en läkare i ett fysiskt rum. Men många av de besök av lättakut karaktär som normalt görs på vårdcentralen går alldeles utmärkt att sköta hos oss på Doktor24 istället. På så vis hjälper du också till att frigöra tid och resurser för de tungt belastade vårdcentralerna och därmed för de patienter som inte kan använda sig av det digitala alternativet.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen