Avbokning och ombokning

 

Kan ett digitalt besök avbokas?

Ja, ett bokat besök hos en läkare eller psykolog kan av-/ombokas senast 24 timmar innan besöket ska börja. Om du missar ditt besök tillkommer en avgift.

Hur avbokar eller ombokar jag mitt besök?

Logga in i appen eller på Doktor24.se och gå till Mina ärenden. Under Aktiva ärenden ser du din bokning och kan välja att antingen avboka eller boka om ditt besök. Tänk på att detta måste ske senast 24 timmar innan ditt besök.

Besök som bokas samma dag eller inom 24h går inte att avboka eller omboka. Kontakta support@doktor24.se vid frågor.

Vad kostar det om jag missar besöket?

Om du missar ditt besök utan att ha avbokat det tillkommer en avgift på 300 kr.

Hur betalar jag avgiften?

Avgiften för uteblivet besök kommer som en faktura via Klarna.

Varför tillkommer en avgift när besöket kostar 0 kr?

Generellt inom vården tillkommer alltid en avgift när en patient uteblir från ett besök. Detta gäller även om en patient har frikort/högkostnadsskydd, är under 20 år eller över 85 år.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare, psykologer och sjuksköterskor. Vi ger dig medicinska bedömningar, råd och vård dygnet runt alla dagar i veckan. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online kan en av våra sjuksköterskor ge råd för hur du själv kan behandla åkomman eller guidar dig till rätt mottagning. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.