Hoppa till innehållet

Erektionsproblem

Problem med erektionen kan yttra sig på olika sätt, som svårigheter att få en erektion eller svårighet att bibehålla densamma. Det är vanligare med stigande ålder men förekommer även hos yngre män.

Impotens kallas också erektionsproblem och innebär att ha svårt att få stånd eller att behålla stånd.

Så kan Doktor24 hjälpa dig
Doktor24 kan hjälpa dig med rådgivning och behandling om du besväras av impotens.

En läkare kan göra en bedömning och sätta in eventuell behandling vid erektionsproblem.

Det som kännetecknar problem med erektionen är just förmågan att få och bibehålla en erektion så att ett samlag med utlösning kan genomföras. Det ska inte förväxlas med nedsatt lust eller oförmåga att få utlösning.

Läkare på Doktor24 kan hjälpa till med rådgivning, receptförnyelse och samtal kring dina besvär. För att få recept på läkemedel mot erektionsproblem krävs att en utredning gjorts i den fysiska vården. Detta för att utesluta eventuella sjukdomar som kan ligga bakom dina besvär. Denna utredning kan inte utföras digitalt och vi har därför vi inte möjlighet att nyförskriva läkemedel mot impotens. Om du tidigare har fått läkemedel mot impotens på recept så kan vi förnya ditt recept digitalt.

Chatta med läkare

Tecknad illustration av en psykolog

Rådgivning & behandling

Träffa läkare

Väntetid mellan 10-15 minuter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen