Hoppa till innehållet

Vaccin mot covid-19

Vaccinationen mot covid-19 har påbörjats i Sverige – en omfattande insats där många aktörer behöver bidra. Tillsammans med Apoteket står Doktor24 redo att hjälpa till. 

Vi uppdaterar den här sidan kontinuerligt med mer information. 

Vaccination i 3 faser

Planen är att vaccinera Sveriges befolkning i 3 faser. Målsättningen framöver är att alla över 18 år ska kunna vaccinera sig.

  • Fas 1

Omfattar äldre, personer i särskilda riskgrupper samt vård- och omsorgspersonal.

  • Fas 2

Fortsatt fokus på vaccination av prioriterade grupper men med förhoppning att kunna gå ut bredare.

  • Fas 3

Hela länets vuxna befolkning ska erbjudas vaccin.

Vill du veta mer? I den här artikeln svarar Rolf Gustafson, docent i infektionssjukdomar på Doktor24, på frågor om vaccinet. 

Håll dig uppdaterad om covid-vaccin

Genom att ange din e-postadress nedan anmäler du intresse för att få information om covid-vaccin. När vi vet mer om hur vaccinationen kommer att gå till blir du kontaktad via mail.Läs mer om hur vi skyddar och respekterar din integritet. Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Testa dig för covid-19

Intresset för covid-tester ökar inför julen. Hos Doktor24 kan du få hjälp med PCR-test, antigen/snabbtest och antikroppstest. Vi hjälper dig även med friskintyg/reseintyg inför din resa.

Sveriges största vaccinatör

Hos oss kan du vaccinera dig mot bland annat influensa, vattkoppor, pneumokocker, bältros och fylla på ditt grundskydd. Tillsammans med Apoteket vaccinerar vi på flest orter och det gör att vi med glädje kan kalla oss Sveriges största vaccinatör. Varmt välkommen.

Hämta hem appen

Med vår app i mobilen är det ännu enklare att söka vård och hålla koll på dina ärenden dygnet runt, livet runt. Hämta hem den från Appstore eller Google Play.

Öppna appen