Hoppa till innehållet

Företagssamarbeten

Vi erbjuder flera tjänster till företag som inte bara är en fin förmån för anställda utan även hjälper er som arbetsgivare att förebygga sjukfrånvaro.

Vaccination

Att vaccinera era anställda är en fin förmån och ett bra sätt att bidra till en frisk arbetsplats. Vi erbjuder smidig vaccination mot influensa och TBE för hela företaget, antingen på er arbetsplats eller via någon av våra mottagningar på Apoteket.

Läs mer och kontakta oss

Antikroppstest covid-19

Doktor24 erbjuder en smidig helhetslösning för antikroppstester av covid-19 – från logistik till analys och uppföljning. Testerna visar om en anställd har haft en genomgången infektion av covid-19 och fått antikroppar mot viruset.

Läs mer och kontakta oss

Friskintyg covid-19

Många länder kräver numera ett reseintyg som visar att man testat negativt för pågående infektion av covid-19 vid inresa i landet. Vi hjälper er med provtagning och friskintyg för hela företaget, just nu endast i Stockholm. Kontakta friskintyg@doktor24.se så hör vi av oss inom kort.

Aktuellt just nu
Vaccination

TBE-vaccination

Vår sjuksköterska kommer ut till er arbetsplats och vaccinerar era anställda mot TBE. Ni har också möjlighet att låta er personal komma till våra mottagningar hos Apoteket. Idag finns Doktor24 på närmare 60 apotek runt om i landet.

Boka företagsvaccination

För företagsbokning, kontakta oss via vaccination@doktor24.se

Kom i kontakt med oss

Hör av dig till oss, så skräddarsyr vi den lösning som passar er bäst.

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen