Hoppa till innehållet

Apoteket och Doktor24 lanserar digital blodtrycksbehandling

Högt blodtryck är en av våra vanligaste folkhälsosjukdomar och kan leda till stroke, hjärtinfarkt, hjärtsvikt och njursjukdom. Högt blodtryck är den vanligaste behandlingsbara riskfaktorn för hjärt-kärlsjukdom vilket i sin tur är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Nu lanserar Apoteket och Doktor24 tjänsten Blodtrycksbehandling – en digital behandling för personer med diagnostiserat högt blodtryck (hypertoni).

Fortsätt läsa om Apoteket och Doktor24 lanserar digital blodtrycksbehandling

Doktor24 Group tar in nytt kapital för europeisk expansion och utveckling av plattformen

Hälsoteknikbolaget Doktor24 Group stärker ägarkretsen och tar in kapital för acceleration av Platform24:s europeiska expansion och breddning av lösningar för kronikervård.

Doktor24 Group, med det digitala hälsoteknikbolaget Platform24 och vårdgivaren Doktor24, tar in ytterligare 400 miljoner kronor i kapital och utökar ägarkretsen. Förutom huvudägaren Patricia Industries (en del av Investor AB) och Apoteket AB, deltar investeringsbolaget Stena Sessan samt Ernström & Co som nya delägare.

Fortsätt läsa om Doktor24 Group tar in nytt kapital för europeisk expansion och utveckling av plattformen

Mer från press & nyheter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen