Hoppa till innehållet

Doktor24 Group tar in nytt kapital för europeisk expansion och utveckling av plattformen

Hälsoteknikbolaget Doktor24 Group stärker ägarkretsen och tar in kapital för acceleration av Platform24:s europeiska expansion och breddning av lösningar för kronikervård.

Doktor24 Group, med det digitala hälsoteknikbolaget Platform24 och vårdgivaren Doktor24, tar in ytterligare 400 miljoner kronor i kapital och utökar ägarkretsen. Förutom huvudägaren Patricia Industries (en del av Investor AB) och Apoteket AB, deltar investeringsbolaget Stena Sessan samt Ernström & Co som nya delägare.

Fortsätt läsa om Doktor24 Group tar in nytt kapital för europeisk expansion och utveckling av plattformen
Vaccin mot covid-19 - det här vet vi

Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Doktor24 har upphandlats av Västra Götalandsregionen för att bistå i massvaccinationen av Västra Götalands invånare mot covid-19. Doktor24 har fått uppdraget att vaccinera i sex kommuner i Västra Götaland, inklusive Göteborg, med planerad vaccinationsstart i maj/juni.

Doktor24 kommer att bistå med vaccinationer under fas fyra, vilket innefattar alla mellan 18 och 59 år som inte tillhör en riskgrupp. 

– Vi har sedan tidigare vaccinerat omsorgspersonal i flera av regionens kommuner och är tacksamma att vi nu tillsammans med Apoteket även fått förtroendet att bistå i den kommande vaccinationen av allmänheten i fas 4, säger Christoffer Berg, Affärschef Covid-vaccination på Doktor24. 

Fortsätt läsa om Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Mer från press & nyheter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Hämta appen