Hoppa till innehållet
Vaccin mot covid-19 - det här vet vi

Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Doktor24 har upphandlats av Västra Götalandsregionen för att bistå i massvaccinationen av Västra Götalands invånare mot covid-19. Doktor24 har fått uppdraget att vaccinera i sex kommuner i Västra Götaland, inklusive Göteborg, med planerad vaccinationsstart i maj/juni.

Doktor24 kommer att bistå med vaccinationer under fas fyra, vilket innefattar alla mellan 18 och 59 år som inte tillhör en riskgrupp. 

– Vi har sedan tidigare vaccinerat omsorgspersonal i flera av regionens kommuner och är tacksamma att vi nu tillsammans med Apoteket även fått förtroendet att bistå i den kommande vaccinationen av allmänheten i fas 4, säger Christoffer Berg, Affärschef Covid-vaccination på Doktor24. 

Fortsätt läsa om Doktor24 vaccinerar Västra Götalands invånare mot Covid-19

Doktor24:s Sverigechef i Dagens Samhälle: ”Så kan den digitala vården nyttjas optimalt”

"Lösningen finns och stavas samarbete."
Vi beskriver i en debattartikel vår ståndpunkt i den pågående diskussionen om digital vård och ersättning till digitala vårdgivare:
"En tillbakagång till en primärvård som präglas av oflexibla öppettider, telefonköer och veckolånga väntetider kommer inte att accepteras av invånarna. I stället bör samarbetet mellan den digitala och fysiska vården fördjupas och förbättras, skriver Doktor24:s Sverigechef Daniel Kernell."

Fortsätt läsa om Doktor24:s Sverigechef i Dagens Samhälle: ”Så kan den digitala vården nyttjas optimalt”

Mer från press & nyheter

Hämta hem appen

För en smidigare vårdupplevelse rekommenderar vi dig att hämta vår app. I appen kan du enkelt söka vård, se vaccinationer och hantera eller omboka kommande besök. Alla digitala besök är kostnadsfria.

Hämta appen